Teksivo
LÄMPÖTYYNYT, KEMIALLINEN AKTIVOINTI
Thermo Care on sarja ainutlaatuisia lämpötyynyjä terveydenhuoltoon, urheiluun sekä vapaa-aikaan.
Niitä käytetään lihasten rentouttamisessa, pehmentämisessä, kipujen lievityksessä, kuntoutuksessa,sekä ennaltaehkäisyssä työ- ja urheiluvammoissa tai missä tahansa milloin tarvitaan mukana pidettävää lämmönlähdettä.
Thermo Care lämpötyynyt ovat helppoja ja yksinkertaisia käyttää.
Aktivointinapin painallus aloittaa lämpenemisprosessin ja hetken päästä Thermo Care on lämmin ja valmis käytettäväksi.
Käytön jälkeen jälkiaktivointi ("lataaminen") suoritetaan asettamalla tyyny kiehuvaan veteen, keittäen sitä tyynykoosta riippuen 10-20 min. Samalla tyyny puhdistuu ja se on tämän jälkeen hygieeninen.

1. HARTIA- NISKA JA SELKÄMALLI

Nämä on tarkoitettu hartia/ niskaseudun
lihasten sekä selkälihasten lämmitykseen
2. 20 x 30 TYYNY SEKÄ KÄSIMALLI
Nämä lämmitinmallit soveltuvat parhaiten sellaisten kohteiden lämmittämiseen kuten kädet, polvet, jalat ja käsivarret sekä pienet alueet. 20 x 30 malli on lisäksi erinomainen käsiteltäessä selän alempia osia (ristiselkä), myös lantiovyön kanssa. Niinikään lämpötyynyt soveltuvat erinomaisesti sekä hoitavana että kipua lievittävänä mm. kuukautis-ja eturauhasvaivoihin sekä reuma ja vatsavaivojen jne. oireiden hoitoon.

3. LANTIOVYÖ

Erikoisvalmisteisen lantiovyön taskuun voidaan laittaa 20 x 30 kokoinen lämpötyyny, jonka ansiosta lämpötyyny asettuu ja pysyy oikealla paikalla myös
työskentelyn ja liikkumisen aikana.
Ihanteellinen lämpö esim. pilkkijöille ja metsästäjille.
4. KASVOMASKI
Kasvomaskin avulla saadaan mielyttävä lämpökäsittely, joka avaa ihohuokoset sekä lisää pintaverenkiertoa. Maskin mukana seuraa ihon ja maskin
väliin laitettava liina.

Yhteystiedot:
T:mi Teksivo F:ma / Sven-Ivar Othman | Puh / Fax 09-813 4317 |GSM 050-58 46317 | E-mail: teksivo@saunalahti.fi