Teksivo

Framsidan  

Värmedyna, kemisk aktivering
Thermocare består av en serie värmedynor som är avsedda för hälovård, idrott och fritid. Dem kan du använda för att slappna av musklerna, för att mjuka upp dem, för smärtlindring, för rehabilitering samt för att förebygga arbets- och idrottsskador eller var som helst när du behöver en värmekälla som du bära med dig.
Thermocare värmedynorna är lätta och enkla att använda.
Genom att trycka på aktiveringsknappen aktiverar du värmeprocesessen och efter en liten stund är Thermo Care är varm och klar att användas.
Efter användningen aktiveras("laddas") dynan genom att placera den i kokande vatten och låta den kokas i 10-20 min. beroende på dynans storlek. Den rengörs på samma gång är sedan hygienisk.

1. AXEL- NACK- OCH RYGGMODELL

Dessa är avsedda för att värma upp musklerna
i axlarna, nacken och i ryggen

2. 20 x 30 DYNA SAMT HANDMODELL
Dessa värmedynor lämpar sig bäst för att värma upp t.ex. händer, knän, ben, fötter och armar samt mindre områden.
20 x 30 modellen lämpar sig utmärkt för behandling av nedre delen av ryggen (korsryggen) också tillsammans med höftbältet.

Likaså lämpar sig värmedynorna utmärkt för att sköta om och lindra smärtorna vid t.ex. mens- och prostatabesvär samt för att sköta symptomen vid reuma och magbesvär etc.

3. HÖFTBÄLTE

Det specialkonstruerade höftbältet har en ficka, i vilken man kan placera 20 x 30 värmedynan. Där hålls den på plats också då man rör på sig
och arbetar En idealisk värmedyna för t.ex. pilkare och jägare.

4. ANSIKTSMASK
Med hjälp av ansiktsmasken får du en behaglig värmebehandling som öppnar porerna i huden och ökar blodcirkulationen i ytan. Med masken följer också en duk som placeras mellan huden och masken.

Kontaktuppgifter:
Teksivo / Sven-Ivar Othman | Tel/Fax +358-9 813 43 17 | GSM +358-50 58 46 317 | E-mail: teksivo@saunalahti.fi